You are here

Szasz Timea (3175) · 2022-01 · beszámoló

Közzétette timiszasz · Szo, 2022/01/01 - 00:00

Egy álom valóra válását tette lehetővé az Erasmus-szakmai gyakorlat, amelyet a Converzum Tudomány Nyelviskolában, a gyönyörű Budapesten tölthettem el.

A szakmai gyakorlatom során, számos tapasztalattal gazdagodtam szakmai és személyes szempontból is. A mobilitásom 5 hónapja alatt sok feladatban kipróbálhattam magam, mint: nyelvvizsgák felügyelése, feladatlapok készítése, ügyfelekkel való kapcsolattartás, és még sok más. A munka és tapasztalatszerzés mellett, volt idő a szórakozásra is. Barátnőimmel óriási séták során felfedeztük a várost, strandoltunk, koncerten és színházban voltunk.

Így visszagondolva, nem is választhattam volna jobban, amikor a Converzum Nyelviskolára esett a választásom. Betekintést nyerhettem egy nyelviskola életébe. Örülök, hogy sok és változatos feladatban próbálhattam ki magam, melyek során jobban át tudtam látni az adott feladatkör folyamatát, azáltal hogy kipróbálhattam. A szakmai tapasztalatok mellett új emberekkel ismerkedhettem meg és új barátságokat alakíthattam ki. 

Összességében, nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért, és ha a jövőben még lesz ilyen lehetőségem, akkor biztosan élni fogok vele.