You are here

Haragos Rene Laszlo (1772) · 2022-01 · beszámoló

Közzétette haragosrene · Ke, 2022/01/11 - 15:47

A fogadó vállalkozásnál eltöltött 6 hónapos szakmai gyakorlatom, meglehetősen hamar eltelt, izgalmasnak, mozgalmasnak és eredményesnek tekinthető.

Egy összetett feladattal lettem megbízva, mégpedig a vállalkozás és a vele együttműködő zöldség és gyümölcsöt termesztő kistermelők, illetve az erdei gombákat és gyümölcsöket gyűjtő személyek közötti együttműködést elősegítő stratégia megfogalmazása, a felek közötti hatékonyabb kommunikáció elérése volt a cél.

Alapos előkészítő munka előzte meg a vállalkozás és az együttműködő felek megismerését, amit a tervezés, a kutatás és az eredmények ismertetése és a vállalati stratégiába való beépítése követett. Sok érdekes és szerencsés, máskor pedig sokszor nehéz sorsú emberi létbe volt alkalmam betekinteni, ami visszaadta sokszor a politikán és a médián túli társadalmi valóságot, amit nem lehet másként, mint inkább a tapasztaláson keresztül megismerni.

Hálás vagyok a lehetőségért, amit a program biztosított számomra és a vállalkozásnak a bizalomért és a megbízatásért. Mindenkinek ajánlom, hogy használják ki maximálisan az Erasmus+ program által kínált lehetőségeket.