You are here

Petrucz Ágnes (2530) · 2022-02 · beszámoló

Közzétette Petrucz Ágnes · Sze, 2022/02/09 - 12:08

Az alapképzés befejezése után hat hónapot töltöttem a Budapesti, WhiteRabbit reklámügynökségnél, mint gyakornok. Számtalan területen fejlődtem és gazdagodtam. 

​​​​​​Első aspektusként megemlíteném a technikai felkészültségben való előbbre jutást. Én alapjáraton állóképes anyagok, tehát, plakát, könyvborító, illusztrációk, tipográfiai anyagok szerkesztésével foglalkozom, viszont az éles helyzetek, a spontán feladatok lehetőséget adtak arra, hogy elmélyítsem tudásomat a videó vágás, animáció készítés világában is. Fél év után pedig elmondhatom, hogy mindkét területtel egyaránt foglalkozom, és dolgozom.

Számtalan grafikai anyagot készítettem, továbbá személyközeli betekintést nyertem a kreatív és reklámipar világába, az ügynökségek struktúrájába, valamint az ügyfelekkel való együttműködésbe. Összességében rendkívül hálás vagyok ezen mobilitási lehetőségért. A munkaközeg minden szempontból kiváló, felszereltségében, vizualitásában is. Számtalan izgalmas feladom volt, mint például kinetikus tipográfiai animáció, kreatív kampány tervezés, mind koncepció és látványvilág terén. Tudniillik 2020 nyarán is a WhiteRabbit ügynökségnél végeztem a szakmai gyakorlatom, természetesen nem hiába.

Nagy meggyőződéssel ajánlom mindenkinek, aki szeretne komoly, nemzetközileg és hazai szférában is elismert ügynökségnél, neves ügyfelekkel, egy kreatív, hangulatos, motiváló miliőben, és társasággal együtt dolgozni.